Burrel tuotetuki

HÄIRIÖTIEDOTE 15.5.2020 (Päivitetty klo 21:58)

Burrel S12 -sarjan riistakameroiden lähetysongelma on paikallistettu ja korjaustoimenpiteitä on tehty. Jos koet vielä lähetysongelmia, tarkista kameran lähetysasetukset sekä vastaanottava sähköpostiosoite. Jos kamera on sijoitettu heikolle kuuluvuusalueelle, voit säätää kuvaresoluutiota ja lähetettävän kuvan kokoa pienemmäksi sekä kytkeä kameran ulkoiseen lyijyhappoakkuun. Nämä toimenpiteet parantavat lähetysvarmuutta merkittävästi.

Pahoittelemme ongelmasta asiakkaillemme aiheutunutta harmia.

Voit myös halutessasi ratkaista ongelman ottamalla käyttöön Gmail-sähköpostipalvelimen:

1. Varmista ensin, että kameran käyttöön tulevalta SIM-kortilta on poistettu PIN-koodin kysely (Burrel SIM-korteissa ei ole käytössä PIN-koodin kyselyä) Voit tarkistaa tämän niin, että käytätte SIM-korttia matkapuhelimessa. Jos matkapuhelin kysyy PIN-koodia, poistakaa koodin kysely puhelimen asetuksista.

2. Avaa täysin uusi Gmail-sähköpostitili. Uuden tilin voi perustaa osoitteessa www.gmail.com.


3. Kun olet luonut uuden Gmail-sähköpostitiliin, kirjaudu sisään. Kun olet kirjautunut uudelle sähköpostitilille, avaa selaimeesi uusi välilehti ja siirry seuraavaan osoitteeseen: https://myaccount.google.com/lesssecureapps.

Valitse nyt käyttöön ”Salli vähemmän turvalliset sovellukset”. Tämä kytkee päälle mahdollisuuden käyttää ulkopuolisia sähköpostisovelluksia tilisi kanssa. Ilman tätä riistakamera ei pysty lähettämään kuvia, sillä Gmailin suojaukset blokkaavat laitteen pääsyn tilille.

4. Aseta kameraan nyt paristot tai muu virtalähde ja käynnistä se Setup-tilaan (virtakytkin keskiasentoon). Aseta muistikortti paikoilleen. Siirry Menu-näppäimellä asetuksiin ja sieltä edelleen oikealla nuolinäppäimellä Järjestelmäasetuksiin (hammasrattaan kuva). Säädä täällä kieli sekä kellonaika/päivämäärä. Tämän jälkeen siirry Lähetysasetuksiin (oikeanpuoleisin valikko, palkkien kuva). Etsi valikosta kohta Lähetystapa ja vaihda lähetystavaksi Data/Internet/GPRS (mallista riippuen jokin näistä kolmesta) ja paina OK-painiketta. Seuraavaksi näytölle avautuu lähetysasetukset. Kirjoita kenttiin seuraavat tiedot:

  • Tunnus(@): Kirjoittakaa tähän se sähköpostiosoite, jonka juuri loitte Gmailiin.
  • Suojakoodi: Kirjoittakaa tähän saman juuri luodun sähköpostiosoitteen salasana.
  • Palvelin: smtp.gmail.com
  • Portti: 465
  • SSL: OK

Poistu Menu-näppäimellä takaisin Lähetysasetuksiin ja etsi kohta Sähköposti – Jatka. Paina tämän kohdalla OK ja kirjoita haluamasi sähköpostiosoite ylimpään kenttään. Jos seurasit ohjeita tarkoin, laite on nyt toimintakuntoinen.

Huom! Lähetysasetukset on mahdollistä tehdä myös Burrelin verkkotyökalulla, joka löytyy täältä. Luotuasi asetustiedoston työkalulla, lataa tiedosto tietokoneellesi ja siirrä se kameran muistikortille. Muista lopuksi päivittää asetukset kameran valikosta kohdasta Lähetys -> Päivitä asetukset.

Ongelmatilanteissa tekninen tukemme vastaa numerosta 0600 11999 (ark. 10-17, 1,98e/min) tai osoitteesta huolto@alaskabrands.fi.