Valio - Miksi Valio?

Valio -koiranruoat on kehitetty erityisesti aktiivisten koirien suureen energiatarpeeseen. Jo vuodesta 1995 valmistetut koirien täysravinnot ovat saavuttaneet huippusuosion niin harraste-, metsästys- kuin työkoirien keskuudessa. Tasainen ravintoaineiden imeytyminen korostuu pitkäaikaisessa rasituksessa ja perinteisien koiran kuivaruokien rinnalle tulleet Valion puristeruoat vastaavat nimenomaan tähän haasteeseen. Ruoan hyvät ravintoarvot eivät välttämättä auta jos sen imeytyminen on huonoa.

Paras yhdistelmä elintärkeitä vitamiineja ja hivenaineita

Valio koiran täysravinnoissa on aktiiviselle koiralle paras yhdistelmä elintärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Vitamiinit ovat kemiallisia yhdisteitä, joita elimistö tarvitsee mutta ei välttämättä pysty itse tuottamaan. Kivennäisaineet (hivenaineet) ovat maaperästä peräisin olevia alkuaineita, joita tarvitaan ravinnosta. Vitamiinit ja hivenaineet ovat tärkeässä osassa ruokavaliota ja niiden puute voi aiheuttaa puutostauteja.

 

Valmistuksessa käytetty korkealaatuisia, tuoreita ja puhtaita raaka-aineita

Valio koiran täysravinnot valmistetaan vain korkealaatuisista, tuoreista ja puhtaista raaka-aineista, jotka tulevat EU:n sisältä. Ruoka on yhtä kuin sen raaka-aineet sanonta pätee myös koiranruoissa. Tarkka raaka-aineiden laatuseuranta takaa myös parhaan mahdollisen lopputuotteen.

Valio -koiranruokien kehittäminen tapahtuu Suomessa ja ne valmistetaan tarkkaan valituista puhtaista raaka-aineista Hollannissa.

 

Optimaalinen rasva-, hiilihydraatti- ja proteiinipitoisuus

Optimaalinen pitoisuus aktiiviselle koiralle tärkeitä ravintoaineita. Rasvat ovat kovassa rasituksessa olevan koiran tärkein energialähde, joiden on tarkoitus tuoda tasaisesti energiaa pitkäkestoisessa rasituksessa. Proteiineja taas tarvitaan lihasmassan ylläpitoon, sillä kovassa suorituksessa proteeiniaineenvaihduntaa kiihtyy. Valitse kevyempi ruoka ylläpitokaudelle tai vähemmän aktiiviselle koiralle. Runsasenergiset ruoat sopivat harraste-, metsästys- ja työkoirien aktiivikaudelle, kun koirasi tarvitsee kaiken saatavilla olevan energian parhaaseen suoritukseen!