Valio – Tietosuojaseloste

Päivitetty 2.4.2020

Alaska Brands Oy on sitoutunut käsittelemään henkilötietoja henkilötietolain sekä EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tässä selosteessa kuvaamme henkilötietojen käsittelyä. Asiakkaan tulee hyväksyä ehdot käyttäessään tätä verkkokauppaa.

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot:

Alaska Brands Oy

Y-tunnus: 2422124-6

Turvalaaksonkuja 2, 01740 VANTAA

Lisätietoja tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä sähköpostitse asiakaspalvelu@alaskabrands.fi.

Mihin henkilötietoja kerätään?

  • Asiakassuhteen ylläpitoon
  • Tilausten käsittelyyn, toimittamiseen ja arkistointiin
  • Verkkokaupan toiminnan ja palvelun kehittämiseen
  • Erinomaisen asiakaskokemuksen luomiseen
  • Erinomaisen asiakaspalvelun tarjoamiseen
  • Räätälöidyn ja kohdennetun markkinoinnin tuottamiseen
  • Analytiikkaan ja tilastoimiseen
  • Väärinkäytösten estämiseen

Mitä henkilötietoja asiakkaasta voidaan kerätä?

  • Asiakkaan itsensä antamat tiedot
  • Tunnistamistiedot kuten nimi
  • Henkilötunnus käytettäessä Klarna-maksutapaa (ei pakollinen)
  • Yhteystiedot: osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Maksutiedot: Klarna, Paytrail tai PayPal
  • Palvelujen käytön perusteella ja analytiikan avulla kerätyt tiedot
  • Ostohistoria, kuten tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot
  • Toimitustiedot, kuten toimitustapa ja toimitusosoite
  • Sähköpostiosoite uutiskirjemarkkinointia varten (perustuu asiakkaan suostumukseen)
  • Tuotearvostelut

Tunnistamistietojen, yhteystietojen ja maksutietojen antaminen on välttämätöntä ostosten suorittamiseksi verkkokaupassa. Joitakin henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella esimerkiksi markkinoinnissa (uutiskirje). Tilaamalla uutiskirjeen asiakas hyväksyy kyseisen henkilötietojen käsittelyn.

Henkilötietojen käsittely

Olemme suojanneet henkilötietorekisterimme ulkopuolisilta ja käsittelemme henkilötietoja aina huolellisesti. Henkilötietoja käsitellään vain niiden työntekijöiden toimesta, joille se on työtehtävien suorittamisen kannalta välttämätöntä. Laki määrittelee osaltaan henkilötietojen (esim. kirjanpito) säilytysaikoja ja säilytämme niitä vain vaadittavan ajan.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Voimme luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille jos se on välttämätöntä toiminnan kannalta. Seuraavia tietoja voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille:

  • Verkkosivujen data ulkopuoliseen analyysityökaluun
  • Sähköpostit ulkopuoliselle sähköpostimarkkinointialustalle
  • Yhteystiedot kuljetusyhtiölle
  • Maksutiedot maksunvälittäjälle

Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle jos yhteistyötaho ei ole komission hyväksymän ns. Privacy Shield-sopimuksen piirissä.

Kuluttajan oikeudet

Kuluttajalla on seuraavat oikeudet:

  • Oikeus pyytää listaus omista tiedoistasi, joita hallinnoimme
  • Oikeus pyytää korjaamaan tietoja sähköpostitse asiakaspalvelu@alaskabrands.fi
  • Oikeus pyytää poistamaan tietojasi kirjallisesti
  • Oikeus kieltää tietojesi käyttäminen suoramarkkinointiin

Evästeet

Verkkosivustolla voidaan käyttää evästetietoja toiminnan laadun parantamiseksi. Evästeiden avulla seurataan palvelun kävijätietoja ja sen perusteella pyrimme kehittämään sivustoa ja asiakaskokemusta entistäkin paremmaksi. Evästietietoja voidaan myös käyttää mainosten parempaan kohdistamiseen. Evästetiedoissa käyttäjiä ei yksilöidä eikä niitä voida yhdistää henkilötietoihin. Voit halutessasi estää evästetietojen käytön omasta selaimestasi.

Tietosuojaselosteen päivittäminen

Voimme päivittää tuotesuojaselostettamme ja löydät aina ajankohtaiset tiedot tältä sivulta.